Freelance activiteit: Dé Starter


Hoe gaan we te werk bij u als opdrachtgever?

Tijdens een gesprek wordt úw klant uitgebreid ingelicht over alle mogelijkheden op het gebied van uw huidige en toekomstige financiële huishouding. Er wordt op een rijtje gezet welke type financiering het beste aansluit(en) bij zijn wensen en mogelijkheden.

Aan de hand van de meest up to date inventarisatie wordt bekeken wat voor úw klant, gezien zijn gezinssituatie, leefwijze, inkomens- en vermogenspositie, een verantwoorde maandlast zou zijn. Daarnaast wordt bekeken welke hypotheekvorm úw klant het meest aanspreekt en wat het beste bij zijn wensen en eisen aansluit.

Het wordt voor úw klant allemaal in kaart gebracht en het wordt hem op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd. Uitgangspunt is dat de door úw klant al afgesloten financieringen en verzekeringen in dit plaatje worden meegenomen.

Aan de hand van al deze gegevens kan worden vastgesteld hoe hoog de een toekomstige maandlast voor úw klant “wenselijk” zou zijn. Natuurlijk wordt getoetst of dit bedrag ook daadwerkelijk door een geldverstrekker zou worden geaccepteerd.

Úw klant ontvangt aan het einde van het adviestraject een compleet adviesrapport, daarnaast bieden wij in opdracht van u, úw klanten de begeleiding bij het maken van een inventarisatie en analyse van de huidige en toekomstige risico’s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

  

3 Ster Advies
Drieteenspecht 4
7827 RG Emmen

Mail directinfo@3steradvies.nl
(0591) 65 33 08
(06) 20 63 55 12
www.3steradvies.nl
www.3steradvies.wordpress.com