Freelance activiteit: Dé Offertechecker

Hoe gaan we te werk bij u als opdrachtgever?

Niet is zo belangrijk om door écht onafhankelijk adviseur uw hypotheekberekening of hypotheekofferte nog even te laten checken.

De inmiddels aan úw klant uitgereikte hypotheekberekening of een hypotheekofferte van een geldverstrekker of bemiddelaar kan úw klant ter beoordeling voorleggen.

We zullen kritisch voor úw klant kijken of de offerte overeenstemt met het uitgebrachte advies en of deze ook daadwerkelijk aansluit bij zijn wensen en eisen. Daarnaast zullen wij voor úw klant uitgebreid stil staan bij de “kleine lettertjes”, de algemene voorwaarden. Er is namelijk op de hypotheekmarkt een groeiend verschil tussen de verschillende voorwaarden die geldverstrekkers hanteren. Zelfs bij de verschillende producten van dezelfde geldverstrekker kunnen grote en impactvolle verschillen bestaan in de algemene voorwaarden.

Wat gebeurt er bijvoorbeeld met de hypotheek bij overlijden, bij verkoop, bij echtscheiding? Mag u de hypotheek boete vrij aflossen of bent u verplicht deze mee te nemen? Moet de levensverzekering gebruikt worden bij overlijden om de hypotheek af te lossen of zijn er andere mogelijkheden. Is er rekening gehouden met een arbeidsongeschiktheids-verzekering en werkloosheidsverzekering, wat keren die dan uit en wanneer?

Alle voor- en nadelen worden overzichtelijk voor úw klant op een rijtje gezet om zo een échte keuze te kunnen maken tussen de verschillende aan úw klant aangeboden offertes.

Garantie dus voor een geheel objectief hypotheekadvies.

  

3 Ster Advies
Drieteenspecht 4
7827 RG Emmen

Mail directinfo@3steradvies.nl
(0591) 65 33 08
(06) 20 63 55 12
www.3steradvies.nl
www.3steradvies.wordpress.com