Freelance activiteit: Dé Doorstromer


Hoe gaan we te werk bij u als opdrachtgever?

Tijdens een gesprek wordt úw klant uitgebreid ingelicht over alle mogelijkheden op het gebied van uw huidige en toekomstige financiële huishouding. Er wordt op een rijtje gezet welke type financiering het beste aansluit(en) bij zijn wensen en mogelijkheden.

De Bijleenregeling

Als doorstromer komt er nogal wat op af bij úw klant. De aankoop van uw nieuwe woning, de verkoop van uw huidige woning en dan ook nog het afsluiten van uw nieuwe hypotheek.

Zelfs bij op het eerste gezicht “eenvoudige” zaken blijkt dat er toch vaak een addertje onder het gras zit. Gert Westerhof heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de bijleenregeling zodat u er met een gerust hart van op aan kunt dat de gemaakte berekeningen ook daadwerkelijk correct zijn.

Het echte advies

Aan de hand van de meest up to date inventarisatie wordt bekeken voor úw klant, gezien zijn gezinssituatie, leefwijze, inkomens- en vermogenspositie, een verantwoorde maandlast voor úw klant zou zijn. Daarnaast wordt bekeken welke hypotheekvorm hem het meest aanspreekt en wat het beste bij zijn wensen en eisen aansluit. Hierbij wordt úw klant uitgebreid geïnformeerd over alle mogelijke hypotheekvormen en de daarbij behorende voor- en nadelen.

Ook wordt geïnventariseerd welke risico’s er wel of juist niet verzekerd zouden moeten worden. Denk hierbij aan het risico van overlijden, arbeidsongeschiktheid en/of werkloosheid.

Het wordt voor úw klant allemaal in kaart gebracht en het wordt hem op een heldere en begrijpelijke manier uitgelegd. Uitgangspunt is dat de door úw klant al afgesloten financieringen en verzekeringen in dit plaatje worden meegenomen.

Aan de hand van al deze gegevens kan worden vastgesteld hoe hoog de een toekomstige maandlast voor úw klant “wenselijk” zou zijn. Natuurlijk wordt getoetst of dit bedrag ook daadwerkelijk door een geldverstrekker zou worden geaccepteerd.

Úw klant ontvangt aan het einde van het adviestraject een compleet adviesrapport, daarnaast bieden wij in opdracht van u, úw klanten de begeleiding bij het maken van een inventarisatie en analyse van de huidige en toekomstige risico’s in relatie tot werk, woning, overlijden, arbeidsongeschiktheid en pensioen.

  

3 Ster Advies
Drieteenspecht 4
7827 RG Emmen

Mail directinfo@3steradvies.nl
(0591) 65 33 08
(06) 20 63 55 12
www.3steradvies.nl
www.3steradvies.wordpress.com